TIPS: Missa inte "Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only" på Netflix

TIPS: Missa inte "Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only" på Netflix

  • Netflix
Sofie Landgren
12 december 2023 kl. 10:12

Två komedilegender – en monumental dokumentär

Nu kommer "Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only" till Netflix, en första dokumentär i sitt slag om Kevin Hart och Chris Rock, två legendarer inom amerikansk stand-up.

TIPS: Missa inte "Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only" på Netflix
Foto: Netflix.

Nu kommer dokumentären "Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only" till Netflix

I den här dokumentärfilmen får tittarna följa med bakom kulisserna på Chris Rock och Kevin Harts standup-turné Only Headliners Allowed som ägde rum under juli 2022.

– Det här är en berättelse om två separata resor som på något sätt hamnar i linje med varandra och som i slutändan genomskär sig till samma korsning, säger Kevin Hart inför premiären. 

Tittarna får nu följa med när två av världens största komikerna ger sig ut på sitt livs äventyr och när de förbereder sig för en oförglömlig vecka med fyra utsålda shower i New York. Längs vägen delar Rock och Hart med sig av sina erfarenheter, tankar, känslor, om de kamper och triumfer de mötte innan sina respektive kolossala framgångar. En dokumentärfilm som visar deras starka band, kärlek till varandra och deras broderskap till fullo. 

Missa inte premiären av dokumentären Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only som tar oss med bakom kulisserna på två av världens största ikoners storslagna turné. En turné som kommer att följa paret när de i första hand berättar om sina tidiga liv, sina kamper, sina triumfer och sitt broderskap.

"Kevin Hart & Chris Rock: Headliners Only" har premiär på Netflix den 12 december 2023. Hitta fler Netflix-premiärer i december här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL