Gru och gänget är tillbaka – Minion-kaos i trailern för Dumma mej 4

Gru och gänget är tillbaka – Minion-kaos i trailern för Dumma mej 4

Johan Samuelsson Krantz
Uppdaterad kl. 16:01 | Publicerad 29 januari 2024 kl. 11:01

Nu återvänder Gru och hans minioner till den vita duken

Den fjärde filmen i "Despicable Me"-serien ("Dumma mej" på svenska) planeras ha premiär till sommaren. Trailern bjuder på nya karaktärer, skratt och en ytterligare utökad familj.

Illumination och Universal släppte nyligen trailern för den kommande Dumma mej 4, den senaste delen i den framgångsrika animerade filmserien.

Regissören Patrick Delage, känd för att både ha regisserat första och andra delen i serien, delar denna gången regiuppdraget tillsammans med Chris Renaud, som producerade den senaste filmen i serien. Huvudrollen som Gru görs sedan första filmen av Steve Carell, som även denna gång tar sig an rollen.

Filmen tar vid där föregångarna slutade och utforskar fortsatt Grus liv som en före detta superskurk som nu försöker göra gott och bygga en familj.

Återvändande skådespelare inkluderar rollen som Lucy, spelad av Kristen Wiig, känd från bland anant Saturday Night Live, Margo av Miranda Cosgrove känd från School of Rock (2003) och andra, medan nya karaktärer introduceras med röster av Will Ferrell och Griselda-aktuella Sofía Vergara.

Ett kärt återseende av de charmiga små minionerna är givetvis ett stående inslag.

Gru återvänder – se trailern för Dumma mej 4

Handlingen bjuder på överraskningar när Gru och Lucy Wilde välkomnar ett nytt tillskott till familjen, deras son Gru Jr. Dumma mej-filmserien har gjort sig till en stor favorit bland både unga och gamla, och även detta nästa kapitel har premiär med förhoppningen om att röna lika stora kommersiella framgångar. Det återstår att se om det blir fallet, men vi håller tummarna för detta.

Det finns minioner med anledningar att se filmen när denna har premiär på bio den 3 juli i år.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL