Då släpps Allt och Eva – Ny Viaplayserie med Tuva Novotny och Sissela Kyle

Då släpps "Allt och Eva" – Ny Viaplayserie med Tuva Novotny och Sissela Kyle

  • Viaplay
Filmtopp
Uppdaterad kl. 13:01 | Publicerad 30 januari 2024 kl. 08:01

Premiär under våren

I Viaplays vårprogram presenteras flera nyheter, däribland "Allt och Eva" – en dramakomediserie med Tuva Novotny och Sissela Kyle på rollistan.

Tidigare i dag kunde Filmtopp först presentera vilka nyheter som kommer till Viaplay under våren. Efter fjolårets stålbad är det nu dags att välkomna tjänstens nya satsningar: Livet efter Catwalk, Det kunde varit vi, den fjärde säsongen av Wisting och den svensk-danska dramakomediserien Allt och Eva.

Allt och Eva introducerar oss för Eva (Tuva Novotny) som inte tror på kärlek. Hon har däremot bestämt sig för att skaffa barn på egen hand och åker till Köpenhamn för att få donerad sperma och väljer en öppen donator, Mads (Joachim Fjelstrup), som verkar perfekt. Men kvällen innan den stora insemineringen kan hon trots allt inte låta bli att tänka på om hon gjort rätt val av donator.

Hon bestämmer sig för att med dold agenda söka upp honom. Han visar sig vara normal, snäll, trevlig och framför allt ingen psykopat. Eva åker nöjd hem till Stockholm igen, nu med ett litet embryo i magen. Precis enligt plan. Men Mads kan inte sluta tänka på Eva och har helt andra planer – utan att veta hennes hemlighet.

Tuva Novotny om "Allt och Eva"

Allt och Eva är högt och lågt, komedi och tragedi, och inte minst kaos och ordning, som livet självt. Jag älskar Johannas tonalitet och är otroligt glad för att få jobba med hennes underbara blandning av humor och svärta, i en väldigt relaterbar historia och karaktär om att livet inte alltid blir som man planerat, säger Tuva Novotny i en kommentar till Expressen.

I rollen som Evas mamma ser vi Sissela Kyle. Regissör och manusförfattare är Johanna Runevad. Serien består av sex stycken avsnitt.

"Allt och Eva" släpps på Viaplay någon gång under våren 2024. Exakt premiärdatum är ännu inte känt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL