KLART: Rebecca Stella leder nya Paradise Hotel: ”Äntligen är det dags”

KLART: Rebecca Stella leder nya Paradise Hotel: ”Äntligen är det dags”

  • Viaplay
Axel Diedrichs
05 mars 2024 kl. 09:03

Gör sin sjätte säsong

Nu står det klart att den tidigare programledaren Rebecca Stella gör comeback när "Paradise Hotel" kommer tillbaka med ny säsong på Viaplay.

Paradise Hotel gör sitt efterlängtade återtåg till Viaplay i sitt ursprungliga format. Rebecca Stella är klar som programledare för den nya säsongen, som för närvarande spelas in i Mexiko.

– Jag är otroligt peppad på att göra comeback och ge tittarna precis det de vill ha i Paradise Hotel, säger Rebecca Stella.  

Paradise Hotel återvänder med en sprillans ny säsong i höst och inspelningarna pågår för fullt i Mexiko, där årets deltagare har checkat in för att tävla om en halv miljon kronor. Med denna säsong går Paradise Hotel tillbaka till sina rötter, och tidigare deltagare kan göra oväntade återbesök. Rebecca Stella gör också comeback som programledare för sin sjätte säsong av Paradise Hotel.

– Jag har verkligen saknat och längtat efter Paradise Hotel så som det en gång var – med mycket drama, kärlek och vänskap. Äntligen är det dags att röra om i grytan igen och jag är så taggad, säger Rebecca Stella.

"Vi ser fram emot lanseringen i höst"

Rebecca Stella har länge varit en omtyckt programledare för Paradise Hotel och började sin resa som programledare för Studio Paradise. Förutom att vara programledare är hon även designer, har sitt eget sminkmärke och driver en populär podcast. Tillsammans med sin man och sina två barn är hon bosatt i Los Angeles.

Inspelningarna av den nya säsongen sker på hotellet Playa Nix, vilket innebär en ny spelplats för Rebecca Stella. Även om det är nytt kommer nostalgifaktorn att vara påtaglig under årets säsong, vilket kan leda till återföreningar mellan programledaren och tidigare deltagare.

– Vi är väldigt glada över att kunna presentera Rebecca Stella som programledare igen för Paradise Hotel. Hon har blivit något av en ikon för programmet och varit mycket omtyckt av både fans och deltagare. Med fem säsonger i bagaget är hon en given ambassadör för Paradise Hotels comeback och vi ser fram emot lanseringen av detta populära program i höst, säger Joakim Franke, innehållschef på Viaplay Group i Sverige. 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL