EXTRA: Trailern till Beck: Dödläge har landat – blir det sista filmen?

EXTRA: Trailern till Beck: Dödläge har landat – blir det sista filmen?

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
26 januari 2024 kl. 12:01

Laddade scener väntar i film nummer 50

Nu har TV4 släppt trailern till "Beck: Dödläge" som kan komma att bli den sista filmen i serien. Vad tror du om säsongsfinalen?

Nu är vi nära att få se den femtionde Beck-filmen, Dödläge, som kan komma att bli den sista. Åtminstone med Peter Haber i rollen som Martin Beck. TV4 har precis släppt trailern och av den att döma väntar tittarna en intensiv thriller med höga insatser. Filmen har premiär den 9 februari på TV4 Play för de med Plus-konto.

Trailern släppt – detta händer i Beck: Dödläge

I den nya filmen får Beck-gruppen ett larm att en man har blivit brutalt mördad hemma i sin egen lägenhet. Den mördade visar sig vara en kriminellt belastad person som bl a deltagit vid ett stort värdetransportrån. I samband med utredningen skickas också en patrullbil för att prata med den mördades ex fru. I patrullbilen sitter Vilhelm, Martin Becks barnbarn, som gör sin praktik. I samband med patrullen tas Vilhelm som gisslan och Martin Beck och mamma Inger är utom sig av oro när det inte vet var Vilhelm är eller vad som har hänt honom. Det finns inga spår. Lever han? Beck-gruppen kopplas in och ger allt för att bidra i jakten på kidnapparna.

På rollistan hittar vi bland andra Peter Haber, Jennie Silfverhjelm, Martin Wallström, Valter Skarsgård, Kristofer Hivju och Anna Asp.   

Se trailern till "Beck: Dödläge" här: 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL