Alexandra Rapaport: "Därför är Gåsmamman min bästa roll"

BEKRÄFTAT: TV4 gör Gåsmamman säsong 7 – då har den premiär

  • TV4 Play
Axel Diedrichs
15 februari 2024 kl. 09:02

Den nya säsongen har premiär senare i år

Trodde du att serien gick i graven? Nu meddelar TV4 att de gör "Gåsmamman" säsong 7 och att den istället blir det allra sista vi ser av familjen Ek.

PRESSMEDDELANDE. När tittarna återigen får kliva in i Gåsmammans universum har två år passerat och syskonen Ek har gått haltande vidare med sina liv. De har liten eller ingen kontakt med varandra längre och när de väl träffas för första gången blir de utsatta för ett dramatiskt mordförsök.

– I den här avslutande historien gör vi bokslut på familjen Ek:s dramatiska historia. Det är en epilog på två delar som handlar om splittring, förståelse, försoning och botgöring, säger Petra Ahlin, exekutiv producent på TV4.

BEKRÄFTAT: TV4 gör Gåsmamman säsong 7 – då har den premiär
Foto: TV4.

Så här säger stjärnorna om Gåsmamman säsong 7

Alexandra Rapaport:

– Det här såg jag inte i korten när vi avslutade säsong 6. Vi gör en epilog om efterbörden av Gåsmammans sex säsonger. Serien lever uppenbarligen sitt eget liv, och jag åker med med. Då med lite bävan och stor förväntan!”

Joel Lützow:

– Att få vara medskapare till en epilog av den här berättelsen, tillsammans med min extrafamilj och originalregi är riktigt pirrigt! Den nya säsongen blir ett hårdhjärtat kärleksbrev till karaktärerna, vår historia, och nya och gamla fans”

Clara Christiansson Drake:

– Efter förra säsongen så har jag verkligen känt att det finns ett behov att djupdyka i min karaktär, och efterbörden av allt hon varit med om. Det får ni se i epilogen.”

Edvin Ryding:

– Det känns väldigt fint att få ge den här berättelsen en mer fördjupad avslutning. Vi alla bryr oss väldigt mycket om de här karaktärerna och att få kliva in i dom en sista gång är ett otroligt privilegium.”

Sammanlagt görs 10 avsnitt. De första avsnitten planeras att sändas på TV4 Play och TV4 senare i år.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL