Har du upptäckt sköna missen med Hugh Grant i “Love Actually“?

Sköna tabben med Hugh Grant i “Love Actually“ alla missat

Axel Diedrichs
Uppdaterad 12 december 2023 kl. 07:12 | Publicerad 11 december 2023 kl. 09:12

Inte ens den ultimata julfilmen är utan brister

I en ny intervju lyfter regissören Richard Curtis upp en tabbe med Hugh Grant i deras julklassiker "Love Actually" som han menar att alla har missat.

Få filmer har blivit lika gjutna att se om under julen som Love Actually, den stjärntäta brittiska ensemblefilmen från 2003, som berättar olika kärlekshistorier runt årets mest speciella högtid. Genom att vara en dramakomedi tittare världen över kan skratta och gråta till oavsett hur många gånger de ser om den, så har verket av regissören Richard Curtis lyckats uppnå ikonstatus. Med den sortens favoritfilmer tenderar det att vara lika delar roligt som störigt när man upptäcker missar i dem.

Med det sagt råder vi dig att läsa vidare på egen risk.

Sköna tabben med Hugh Grant i “Love Actually“ alla missat
Foto: Universal Pictures.

Har du också missat den sköna tabben med Hugh Grant i “Love Actually“?

När filmens regissör Richard Curtis intervjuades av GamesRadar i slutet av november tog han upp vissa saker som han gillar med filmen för att de är udda. Inte minst den miss av produktionens kostymavdelning, som tillät Hugh Grant i rollen som statsministern att byta vilt mellan två olika slipsar i en och samma scen. 

– Jag gillar faktumet att min svärmor är med i filmen, att två av mina barn är med, och att det verkar som om jag är den enda personen som märker att Hugh Grant byter slips tjugo gånger i en scen eftersom vi satte på fel slips efter lunch, säger han och fortsätter:

– Från sidan bär han en blå slips och från framsidan bär han en annan.

Tabben är en mänsklig, gullig och kul sådan som alla produktioner kan göra, och förstås betydelselös för berättelsen i stort, men kommer du att kunna se om filmen igen utan att tänka på det? Det lämnar vi osagt.

Se det mindre diskreta "slipsbytet" för dig själv här:

Sköna tabben med Hugh Grant i “Love Actually“ alla missat
Foto: Universal Pictures.
Sköna tabben med Hugh Grant i “Love Actually“ alla missat
Foto: Universal Pictures.

Vill du se blundern i bler bildrutor eller bara njuta av en omtitt av filmen? Här kan du streama Love Actually

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL