World on Fire säsong 3 – Detta vet vi

World on Fire säsong 3 – Detta vet vi

  • SVT Play
Filmtopp
Uppdaterad 09 januari 2024 kl. 21:01 | Publicerad 06 januari 2024 kl. 18:01

Blir det en fortsättning på BBC:s krigsdrama?

Med de två säsongerna av storserien ute på SVT vill många veta om den kommer tillbaka. Här är allt vi vet om "World on Fire" säsong 3.

Dramaserien World on Fire med Sean Bean på rollistan gjorde brakstor succé när den kom ut 2019. Men sedan dess har det endast blivit två säsonger och totalt 13 avsnitt som alla finns att streama på SVT Play. Fansen hoppas nu på att så snabbt som möjligt få se World on Fire säsong 3, men som saker och ting ser ut nu kan det dröja ett tag till innan den är här. 

BBC har nämligen inte gått ut med att de gör en tredje säsong av World on Fire. Det är dock högst sannolikt att den blir av – i en intervju med Radio Times berättar seriens skapare Peter Bowker att han är optimistisk runt en fortsättning. Likaså berättar han att han har hela händelseförloppet klart för sig, samt att han föreställer sig att man gör ytterligare tre säsonger framöver. 

 

När kommer World on Fire säsong 3?

Den stora frågan är när vi kan förvänta oss att se den tredje säsongen av World on Fire. Förutsatt att serien förnyas med fler avsnitt, så vill fansen inte behöva vänta lika länge som de gjorde mellan den första och andra säsongen. Det bedöms dock som väldigt osannolikt att det ska behöva bli så illa – den andra säsongen bromsades trots allt av pandemin. 

En kvalificerad gissning är att man kliver in i produktion senare i år för att spela in avsnitten och senare släppa dem någon gång nästa år. Därefter kan det komma att dröja ytterligare innan vi får se dem på SVT Play

Filmtopp håller dig uppdaterad om "World on Fire" säsong 3.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL