Gåsmamman säsong 3 blir av

gåsmamman 3
Redan i höst kan vi förväntas se säsong 3 av Gåsmamman.

I kväll, torsdag 2 januari, börjar Kanal 5 sända den andra omgången av Gåsmamman med Alexandra Rapaport, Tommy Körberg och Allan Svensson i huvudrollerna.  Den första säsongen hyllades av många och en av de populäraste svenska serierna under förra året.

Redan innan den andra säsongens startat berättar Rapaport i en intervju med Expressen att det blir en tredje säsong. Inspelningen börjar i mitten av februari och den tredje säsongen på åtta avsnitt är planerad att ha premiär till hösten. Liksom tidigare kommer säsongen först att sändas i C More för att sedan visas i Kanal 5.

– Det är jättekul. Jag är jätteglad för det faktiskt. Vi är supertaggade på att börja spela in igen. Men nu blir det en tredje säsong och sedan eventuellt stopp. Nu finns det inga fler planer, berättar Rapaport.

I kväll, torsdag 2 januari, startar den andra säsongen  i Kanal 5. Gåsmannan säsong 3 visas i höst.

 

About Sebastian Håkansson 375 Articles
En av Filmtopps medgrundare. På frågan om världens bästa film finns många svar, men världens bästa skiva är Born to Run med Bossen.