Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Världens bästa film enligt Zlatan Ibrahimovic

Världens bästa film enligt Zlatan Ibrahimovic

Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
10 februari 2023
Axel Diedrichs
Axel Diedrichs | Nyhet
10 februari 2023

"Ser den två, tre gånger per år"

Råkar du undra vilken som är världens bästa film enligt Zlatan Ibrahimovic? Det behöver du inte längre grubbla över. Filmtopp har sökt nätet efter svaret – och hittat det!

Den svenske fotbollsstjärnan är just nu aktuell med Asterix & Obelix: I drakens rike där han spelar en fruktad krigare vid namn Antivirus. Det påkostade äventyret kommer troligtvis att vara många barns nya favoritfilm, men vilken är världens bästa film enligt Zlatan Ibrahimovic själv? Han har faktiskt svarat på frågan. Och nu när han själv håller på att bli skådespelare känns svaret mer relevant än någonsin.

Världens bästa film enligt Zlatan Ibrahimovic
Zlatan spelar krigaren Antivirus i nya Asterix & Obelix-filmen. Foto: Noble Entertainment.

Den råa 80-talsklassikern som är världens bästa film enligt Zlatan Ibrahimovic

Milans 41-årige striker är van vid kameror och att hela världens blick följer alla hans steg. Med hans stora självbild i tillägg kommer det kanske inte som någon större överraskning att han nu känner på gräset som skådespelare. Så vad har "Gud" själv för relation till film? Kollar han mycket på film? Har han en favorit, och är den isåfall någon som initierade filmfantaster anser hålla måttet?

I en intervju med Sportsmail som Zlatan gjorde redan 2013 berättade han om sitt intresse för film, vem som är favoritskådisen och vilken rulle han inte kan få nog av att kolla på:

– Jag älskar film. Folk tror att jag alltid gör galna saker men sanningen är att spendera mest tid med att kolla på film eller spela TV-spel. Jag brukade älska att gå på bio men det är inte alltid längre möjligt. Jag kollar på allting som Al Pacino är med i, särskilt Scarface. Jag ser den två, tre gånger om året.

Utöver denna intervju har Zlatan vid flera gånger lyft fram Scarface, i den grad att hans kärlek för den blivit känd bland hans dedikerade supportrar. Senast i januari lade han upp en träningsvideo på Instagram där han släpade tunga vikter längs stranden till låten Push It To The Limit som är med i filmen. En känd sekvens när Tony Montana växer på drogmarknaden.  

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL