Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Trevlig helg.

Trevlig helg säsong 2 – detta vet vi

David Lindahl | Nyhet
11 april 2021
David Lindahl | Nyhet
11 april 2021

Blir det någon fortsättning på SVT:s serie "Trevlig helg"?

Den första säsongen av SVT:s nya humorserie "Trevlig helg" har släppts. Och vi reder ut om det blir någon mer eller inte.

"Trevlig helg" är SVT:s nya humorserie i åtta delar som finns tillgänglig på SVT Play. Serien är skapat med i ett scetch-aktigt format där tittarna slussas mellan olika roliga scener. I rollerna syns bland andra humorstjärnorna Johanna Nordström som många har sett i Parlamentet, och Hampus Nessvold, bland annat känd för humorprogrammet 22 kvadrat i P3. Regissören Anna Vnuk även medlem i humorgruppen Grotesco.

Serien Trevlig helg utspelar sig i det lilla samhället Västerköping där en rad udda karaktärer bor, bland annat kassörskan Terese, "Väktar-Åsa", tvillingarna Gittan och Bittan och sjuksköterskorna Tim och Jeanette. Gemensamt för alla i Västerköping är att de längtar efter helgen. 

Läs också om ifall det blir en säsong 2 av Netflixserien The Serpent.

 

Blir det en säsong 2 av "Trevlig helg"?

Trevlig helg.
Foto: SVT.

SVT har i nuläget tyvärr inte bekräftat om det blir en fortsättning eller inte av Trevlig helg. Och varken skådespelarna Johanna Nordström eller Hampus Nessvold har heller gått ut med något. Vi kommer att fortsätta hålla artikeln uppdaterad om det blir bekräftat att det blir mer av Trevlig helg, eller inte.

Läs också om alla de bästa serierna på HBO enligt IMDb.

Spana också in Hampus Nessvold nedan där han pratar om bakom kulisserna på serien "Trevlig helg".