Hero gradient image

Sylvester Stallone tackar nej till The Expendables 4

Marlon Appelgren | Nyhet
03 april 2017
Marlon Appelgren | Nyhet
03 april 2017

Sylvester Stallone har nu tagit beslutet att hoppa av The Expandables. En actionserie som han själv en gång i tiden hjälpte till att få igång.

Uppgifter från Deadline pekar på att skådespelarens avhopp beror på konflikter med producenten Avi Lerner och att Stallone är orolig för att den planerande filmen blir en eventuell flopp.

Stallone blev erbjuden hela 20 miljoner dollar för att återvända i rollen som Barney Ross. Det är dock en summa som inte verkar vara oemotståndligt för skådespelaren. Efter sin insats i filmen Creed, som gav den gamle actionikonen både en Golden Globe-vinst och en Oscarsnominering, kände han för att satsa på nya passionsprojekt. Bland annat ska han regissera actiondramat Tough As They Come, med sig själv i huvudrollen. Han är för tillfället också aktiv med att filma The Escape Plan 2.
Huruvida The Expendables 4 blir av och vem som kommer att få ersätta Stallone är för tillfället okänt. Vad som dock är säkert är att det i tidigare filmer inte har varit något brist på muskler. Filmserien har haft medverkande som Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Dolph Lundgren, Terry Crews, Jean-Claude van Damme, Chuck Norris, Mickey Rourke, Jet Li, Bruce Willis, Harrison Ford, Mel Gibson, Wesley Snipes och Antonio Banderas, för att bara nämna några rutinerade bänkpressare.
Den fjärde filmen är tänkt att avsluta filmserien. Stallone skrev själv och regisserade den första filmen i serien och han har även medverkat i alla tre filmerna hittills.

Hur tror du gänget i The Expendables 4 kommer att klara sig utan Stallone?