Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Se första bilden på Margot Robbie som Sharon Tate

Filip Kruse | Nyhet
07 augusti 2018
Filip Kruse | Nyhet
07 augusti 2018

Robbie spelar Tate i Tarantinos uppkommande film "Once Upon a Time in Hollywood"

Bild på Quentin Tarantino. I hans film "Once Upon a Time in Hollywood" kommer Margot Robbie att spela Sharon Tate.
Quentin Tarantino. Foto: Matt Sayles

Som vanligt när Quentin Tarantino har en ny film på gång är det mycket uppsnack. I "Once Upon a Time in Hollywood" kommer Margot Robbie att spela den kända skådespelerskan Sharon Tate som tragiskt nog blev mördad, endast 26 år gammal. Nu har första bilden på Robbie i rollen som Tate släppts.

Filmen kommer främst att kretsa kring Leonardo DiCaprio och Brad Pitt som ska spela bästa vänner, men på grund av de känsliga och sorgliga detaljerna kring Sharon Tates liv har mycket fokus lagts på Margot Robbie och hur hon kommer att tolka rollen. Tate blev mördad av Charles Mansons kultmedlemmar, hon var gravid vid tillfället. Bilden i fråga, där vi alltså kan se Robbie i rollen, delades på Instagram med den enkla texten: "First look". Titta på den nedan.

https://www.instagram.com/p/BmJACWgnwaW/?taken-by=margotrobbie

Tarantino har återigen lyckats locka till sig en alldeles formidabel skådespelarensemble till Once Upon a Time in Hollywood. Förutom Robbie, DiCaprio och Pitt kommer även Al Pacino och Burt Reynolds att medverka. Filmen har svensk premiär om nästan exakt ett år — den 9:e augusti 2019.

Tycker du att Margot Robbie är ett bra val för rollen som Sharon Tate?