Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ryan Gosling klar för nya Ocean's Eleven med Margot Robbie

Ryan Gosling klar för nya Ocean's Eleven med Margot Robbie

Kristian Andersson | Nyhet
20 augusti 2022
Kristian Andersson | Nyhet
20 augusti 2022

Nästa gemensamma projekt för stjärnduon

Det var 2001 vi fick se den populära nytagningen av "Ocean's Eleven" och nu jobbas det på en ny film med yngre karaktärer.

Nästa år ser vi Ryan Gosling som charmören Ken i den kommande Barbie-filmen som frontas av Margot Robbie. Nu är han även klar att spela ena huvudrollen bredvid Robbie i Warner Bros. nästa Ocean's Eleven-film, rapporterar Puck News.

Margot Robbie är själv med och producerar den nästkommande installationen i den berömda heist-franchisen, som fick fart genom Steven Soderberghs berömda nytolkning från 2001. Nu ansluter sig även stjärnan Ryan Gosling som vi senast såg i Netflix storfilm The Gray Man.

Utspelar sig i samma universum

Den kommande Ocean's Eleven-filmen regisseras av Jay Roach, som har gjort samtliga Austin Powers-filmer. Om själva handlingen vet vi inte mer än att den uppges utspela sig på 60-talet och med något yngre karaktärer. Kanske är detta ett sätt att närma sig den ursprungliga Ocean's Eleven-filmen som gjordes redan 1960 av Lewis Milestone med bl.a. Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. och Dean Martin i huvudrollerna.

Vi kan förstås räkna med att flera skådespelare kommer att tillkomma för att utgöra en heist-ensemble som heter duga. Det återstår att se ifall den mäter sig med Soderbergs populära tagning, i vilken vi såg storheter som George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts och Matt Damon. Men Robbie och Gosling är naturligtvis en mycket god start.

Filmens inspelning påbörjas under våren nästa år.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL