Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Riktiga porrstjärnor i Exit säsong 3 – flugits in från Kanada

Riktiga porrstjärnor i Exit säsong 3 – flugits in från Kanada

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 mars 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
13 mars 2023

Vågade scener i nya säsongen

I Norge sänds nu den tredje säsongen av succéserien "Exit", men denna

NRK sänds nu den den tredje säsongen av den norska succéserien Exit, som fortsätter att bjuda på extra allt. I en intervju med Filmtopp berättade Exit-skådespelaren Jon Øigarden att årets säsong, som attackerar skattefifflande investerare, är "underhållande och informativ" och att avsnitten är "mörkare med vissa konsekvenser för karaktärerna".

Norrmännen har också suttit som bänkade för den nya säsongen. Enligt TV2 har de första tre avsnitt samlat in närmare tre miljoner visningar – och då i ett land med 5,4 miljoner invånare.

Sasha och Roxy Lane i Exit säsong 3
Roxy och Sasha Lane är riktiga porrstjärnor som medverkar i Exit säsong 3. Foto: NRK

Riktiga porrstjärnor i Exit säsong 3

Precis som i tidigare säsonger omger sig huvudkaraktärerna med flertalet prostituerade, men denna gången ska det ha varit lättare för produktionen att hitta skådespelare för de utmanande rollerna. I en intervju med God kveld Norge säger seriens skapare Øystein Karlsen följande:

– Det är skådespelare som har en helt naturlig förhållning till sin kropp och inte bryr sig om att klä av sig. Det är bara en mänsklig egenskap som är cool. Så har vi dem som uppenbart är exhibitionister och får en kick av det. Denna gången, i säsong tre, har vi med kvinnor som lever på det. Tvillingarna vi har med lever av just det här.

Exit säsong 3
Foto: NRK

Ville inte klä på sig igen

Tvillingarna Karlsen syftar på är de två kvinnorna som bor hemma hos karaktären Adam (Simon J. Berger). De spelas av tvillingarna Roxy och Shana Lane, som är porrstjärnor i Kanada.

Karlsen berättar att de arbetar aktivt för att göra det så bekvämt för skådespelarna att vara lättklädda eller nakna på set. I vanliga fall, när en scen är färdig, kommer någon inspringande med badrockar åt de som har klätt av sig. Men i detta fallet var behövet inte lika stort.

– Vid detta tillfället var det raka motsatsen. Det var svårt att få dem att klä på sig igen, berättar han om tvillingarna.

Han fortsätter:

– De bara "Nä, det är inte så farligt". Men de var superroliga, de har sin egen OnlyFans-sida och lever på det här. De tjänar massor med pengar. Du förbereder så att det ska vara så bekvämt som möjligt i sådana scener. Så är de så bekväma att det blir obekvämt för de som är påklädda.

Snart svensk premiär för Exit säsong 3

Den tredje och sista säsongen av "Exit" har premiär på SVT den 21 april och består av åtta stycken avsnitt.

 

NÄSTA ARTIKEL