Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Plejmo släpper sin första tvOS app för Apple TV

Sebastian Håkansson | Nyhet
14 september 2017
Sebastian Håkansson | Nyhet
14 september 2017

Plejmo släpper sin första tvOS app för Apple TV

Goda nyheter för alla filmälskare med en Apple TV! Plejmo har släppt sin första app för Apple TV. Nu kan du som användare av Nordens största streamingtjänst även se alla filmerna på stor skärm med den helt nya appen för Apple TV.

"Våra kunder har frågat om en tvOS-app ett tag nu och vi är mycket glada över att våra användare nu kan njuta av sina favoritfilmer på stor skärm via Apple TV", säger Ulrika Viklund, chef för Magine Consumer Group. "Genom att släppa en app för Apple TV har vi nu fyllt ett viktigt tomrum: med appar för tvOS, Android TV och de nyligen släppta Samsung Smart TV-apparna, plus stöd för Chromecast och Airplay, är Plejmo nu tillgängligt på alla TV-apparater. Välj filmen du vill se på plejmo.com, och vår filmspelare finns på alla viktiga plattformar, så vilken skärm du än använder, så finns dina Plejmo-filmer redan där.”

Plejmo-appen finns tillgänglig för Apple TV Generation 4 och framåt, och kan laddas ned gratis från App Store i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kort om PLEJMO

Plejmo är en digital filmtjänst som erbjuder ett av Nordens största filmutbud, hela familjens favoriter och utvalda gratisfilmer. Plejmo är plattformsoberoende och finns tillgänglig i mobiler, surfplattor, smarta tv-apparater och datorer så att du kan njuta av film med Plejmo närsomhelst, varsomhelst och precis på det sättet du vill.