Hero gradient image

Neill Blomkamp ska regissera ny film!

Kristian Andersson | Nyhet
02 augusti 2017
Kristian Andersson | Nyhet
02 augusti 2017

Regissören lämnar sina kortfilmer för att göra ny thriller

Foto: Matt Sayles/Invision/AP

Neill Blomkamp har tagit en paus från storfilmerna för att skapa kortfilmer.  Åt Oats Studios gjorde han exempelvis filmen ”Rakka”, som du kan se längre ner i artikeln.

Nu ska äntligen Blomkamp återvända till storfilms-branschen för att regissera en ny film vid namn ”The Gone Wild”. Senaste storfilmen av Blomkamp var ”Chappie” som fick ett ganska svalt mottagande.

”The Gone Wild” är en adaption av en sci-fi thriller, skriven av författaren Thomas Sweterlitsch. Blomkamp och Sweterlitsch har jobbat med varandra förut, exempelvis under produktionen av "Rakka". Kan det vara därför Blomkamp nu går med på att lämna sin trygga värld med kortfilmer för att jobba med de stora projekten igen? Produktionsbolaget bakom filmen blir 20th Century Fox.

Filmens handling som ”Inception” möter ”True Detective” och ska handla om en viss agent vid namn Shannon Moss som undersöker mord av en marinsoldats familj.

Blomkamp har en längre tid varit aktuell för filmen men det är först nu som det verkligen är bekräftat att han ska regissera.

Här kan du se Oats Studios - Rakka:

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=VjQ2t_yNHQs[/embedyt]

Vad tror du om Neill Blomkamps nya projekt?