Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Leonardo DiCaprio om skådespelaren han helst kysser på film

Leonardo DiCaprio om skådespelaren han helst kysser på film

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 augusti 2022
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
19 augusti 2022

Men personen i fråga menar på motsatsen...

Genom åren har Leonardo DiCaprio kysst många skådespelare på film. Men vilken av dem stack ut i mängden?

Stjärnskådespelaren har gjort otaliga minnesvärda filmer genom åren. På vägen har det blivit en hel del scener där han kysser kvinnliga motspelare, däribland Kate Winslet, Margot Robbie, Carrie Mulligan och Claire Danes. I en flera år gammal intervju som fått nytt liv berättar DiCaprio vem av alla det är som han trivts allra bäst med att kyssa. 

Leonardo DiCaprio om skådespelaren han helst kysser på film

Leonardo DiCaprio om skådespelaren han helst kysser på film
Leonardo DiCaprio och Jennifer Lawrence i "Don't Look Up". Foto: Netflix.

I en konversation med Oprah Winfrey fick Leonardo DiCaprio frågan om vilken skådespelare han helst kysser på film. Då svarade han följande:

– Jag väljer Kate Winslet. En gammal hederlig klassiker.

Naturligtvis minns vi alla den berömda kyssen längst ut på båten i James Camerons stora klassiker Titanic från 1997. En stor anledning till filmens enorma framgång är förstås den kemi som DiCaprio och Winslet hade på inspelningen.

Intressant är dock att Winslet senare kommenterade sin gamla kollega och tillika väns val i en intervju med Extra. Då menade hon att DiCaprio i själva verket inte alls gillade att kyssa henne: 

– Han sa att jag var den bästa kyssen han någonsin haft framför kameran. Jag ska säga dig att han hatade det. Och han klagade bittert. 

Elva år efter kyssen i Titanic skulle de kyssas på film igen i dramafilmen Revolutionary Road där de spelar ett par vars relation krackelerar. Men oavsett vad de tycker om att kyssas inför omvärlden så är det känt att de har en nära vänrelation. Winslet har kallat DiCaprio hennes "närmaste vän i världen" och han har hänvisat till henne som hans "favoritskådespelerska". 

Det skulle inte förvånas oss ifall vi snart får se dem kyssa varandra på nytt. De två tenderar att hitta till gemensamma projekt. Förhoppningsvis tycker de båda två bättre om att göra det då.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL