Hero gradient image

Joel Kinnaman: "Då spelar vi in Suicide Squad 2"

Axel Diedrichs | Nyhet
06 juni 2017
Axel Diedrichs | Nyhet
06 juni 2017
Joel Kinnaman - ett namn för Suicide Squad 2
Joel Kinnaman gjorde sin debut som barnskådespelare för över 25år sedan i Sverige i tv-serien Storstad 1990. Därefter har han varit aktuell med flera Svenska filmer innan han tog sig an Hollywood

Trots att fjolårets antihjältefilm Suicide Squad drog in flera miljarder, råder det inga tvivel om att David Ayers film i sig kunde varit bättre. Men, historien har visat att det krävs ett enormt kreativt misslyckande (och en lättare plånbok) för att en uppföljare inte ska vara på tapeten. I en intervju med THR har Sveriges Hollywoodstjärna Joel Kinnaman pratat om Suicide Squad 2.

Så vitt jag vet, skriver de manuset och jag tror att vi ska börja spela in någon gång under 2018, men det kan ändras. Jag tror starkt på att jag kommer tillbaka för att göra uppföljaren.

Något som säkert förvånar många, är Kinnamans önskan om att få återse David Ayer som regissör.

Jag skulle älska att David Ayer regisserar Suicide Squad 2. Men ifall han inte gör det, vill jag ha någon som är jättebra med karaktärer och som sätter dem i en normal situation. Det vore väldigt intressant att se hur galningarna skulle integrera med vanligt folk.

Vad tror du om Suicide Squad 2?