Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Kjell Bergqvists urladdning på reportern: "Gå och kamma dig, din jävel"

Kjell Bergqvists urladdning på reportern: "Gå och kamma dig, din jävel"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 augusti 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 augusti 2023

När skådespelaren gjorde narr av Filmtopps chefredaktör

Filmtopps chefredaktör Eric Diedrichs kände sig manad att ta reda på hur nära Kjell Bergqvist egentligen har det till hands att trycka ner folk. I klippet nedan får du svaret!

När Filmtopp intervjuade Kjell Bergqvist inför den andra säsongen av hans deckare Beckström, som finns att streama på C More, fick vi smaka på lite av hans cyniska karisma. Vår chefredaktör Eric Diedrichs, som länge hade varit intresserad av vad det är som gör Kjell så bra på att trycka till folk, tog nämligen chansen att bli roastad av skådespelaren. Kan Kjell skälla på vem som helst, när som helst? Svaret är ja. Orden bara rinner ur honom så fort han får möjligheten att göra det han älskar.

Kjell Bergqvists urladdning på reportern: "Gå och kamma dig, din jävel"
Kjell Bergqvist i "Bäckström". Foto: C More.

Kjell Bergqvists urladdning på reportern: "Gå och kamma dig, din jävel"

Nej, det råder inga tvivel om att Kjell Bergqvist är kungen av roasting, och i vår roliga intervju med honom fick han bevisa sig som herren på täppan ännu en gång. Hur det kommer sig att han är så bra på det vet han kanske inte själv, utan det verkar vara någonting naturligt inuti honom som bara vill ut.

– Det kan jag bara slå på, egentligen, konstaterade han för Filmtopp.

När Filmtopps chefredaktör väl samlade modet att dumdristigt be Kjell roasta honom möttes han snabbt av en urladdning signerad Kjelles unika briljans.

– Gå och kamma dig, din jävel. Du har jävligt högt hårfäste tycker jag. Var kommer det ifrån, är det medfött eller är det bara en image?, säger Kjell Bergqvist och skrattar på det finurliga och stygga sätt som bara han kan.

Efter Kjells instinktivt nedtryckande attack blev Eric ombedd att komma med en diss tillbaka:

– Varsågod, du får roasta tillbaks. Du kan också göra med en "Gå och klipp dig, din jävel", sade Kjell Bergqvist.

I klippet ser du när Eric ber Kjell att trycka ner honom och vad som flyger ur stjärnskådespelaren: 

"Det var som att trycka på en knapp"

Som du ser är det inga större konstigheter för Kjell att hugga – inte heller på en person han precis träffat och haft en trevlig pratstund med. Som du också ser valde Eric i stunden att backa undan och det får vi på Filmtopps redaktion skatta oss glada över.

– Det var som att bara trycka på en knapp, kan Eric Diedrichs mycket riktigt konstatera efteråt.

Scrolla vidare för att se Filmtopps hela intervju med Kjell Bergqvist där han svarar på fansens mest sökta frågor om honom. Bland annat förklarar han hur det egentligen ligger till med hans blodtryck. Vi tror att svaret kommer förvåna dig.

Filmtopp älskar Kjell Bergqvist.

NÄSTA ARTIKEL