Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Erik Haag dissar Stjärnorna på slottet: "Tråkigt". Foto: Pär Bäckstrand/TV4.

Erik Haag dissar Stjärnorna på slottet: "Tråkigt"

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 februari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
16 februari 2023

Erik Haag skapar rubriker i poddintervjun

Erik Haag, aktuell med säsongsavslutningen av "Padeldrömmer", medverkade i det senaste avsnittet av Emil Perssons "Fördomspodden" – en medverkan som har lett till en hel del skriverier.

Programledaren och tv-profilen Erik Haag medverkade i söndagens avsnitt av Fördomspodden, som leds av Emil Persson. I avsnittet diskuterades allt från hans roll som "historieätare" till exfrun Martina Haag.

Kommentarer om dels Martina Haag, men framför allt ett avslöjande om att han och Lotta Lundgren haft sex under SVT-inspelningen av Historieätarna, har lett till skriverier i flertalet svenska tidningar. Ett annat uppmärksammat segment i podcastavsnittet är när Erik Haag skickar en försiktig liten pik till det folkkära programmet Stjärnorna på slottet.

Erik Haag dissar Stjärnorna på slottet: "Tråkigt". Foto: Daniel Ohlsson/TV4.
Foto: Daniel Ohlsson/TV4.

I samband med ett samtal om att det finns saker man varken behöver eller vill få veta tar Haag upp just Stjärnorna på slottet som ett typexempel. Han beskriver att han några dagar tidigare sett ett avsnitt av programmet och att han i efterhand tänkte att "det hade jag inte velat ha sett".

– Det var tråkigt. Hela grejen kändes tråkig, säger Erik Haag om Stjärnorna på slottet.

Passande nog sitter Emil Persson med en fördom om just Stjärnorna på slottet i bakfickan, som grundar sig i att det enbart är personer som tycker att de själva är stjärnor som tackar jag till att medverka i programmet.

– Nej, men så tycker jag, bekräftar Erik Haag med ett skratt.

Om Erik Haag blivit tillfrågad om att medverka i Stjärnorna på slottet framgår inte i stunden, men vi lär alltså inte få se honom i programmet framöver.

Erik Haag är just nu aktuell med "Padeldrömmar", som går i mål med sin första säsong i morgon. Komediserien ser du på TV4, TV4 Play och C More. "Stjärnorna på slottet" ser du på SVT och SVT Play.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL