Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Maria Montazami kritiserar svenska produktioner – för deras klädstorlekar

Maria Montazami kritiserar svenska produktioner – för deras klädstorlekar

  • Discovery+
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
31 mars 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
31 mars 2023

"Finns aldrig kläder i min storlek"

Vi träffade Maria Montazami inför den kommande säsongen av "Över Atlanten" på discovery+. Det blev ett superspännande samtal där hon bland annat visar upp både ett stort ärr och en ny tatuering från resan. Hon riktar även viss kritik mot svenska produktioner vad gäller deras klädstorlekar under pressfotograferingar.

Vi på Filmtopp fick chansen att prata med Maria Montazami, som precis kommit hem till Sverige efter sin medverkan i discovery+ reseprogram Över Atlanten. Under vårt samtal gör hon en djupdykning i vilket äventyr som varit roligast av de hon medverkat i på TV, om svenska eller norska produktioner är bäst, och om problemet med det bristande utbudet av storlekar när man på fotograferingar ska ta porträtt-och helkroppsbilder kopplade till olika program.

– Jag är en jättelång och stor tjej, och det slutar alltid med att alla kläder är small eller medium. Då får jag ha killkläder inför photo shoots om vi ska göra någonting, det gillar inte jag, säger Maria till Filmtopp.

Maria Montazamis och Gunilla Perssons vänskap

Maria Montazami pratar även om hur hennes relation till de gamla Hollywoodfruarna ser ut i dag, och mycket mera. Bland annat berättade Montazami om vänskapen med Gunilla Persson vars mamma gick bort strax innan intervjun genomfördes:

– Jag pratade precis med Gunilla innan jag åkte, för att hennes mamma har ju tyvärr gått bort, berättar Maria och säger att begravningen närmar sig. Då ringde jag och frågade om hon ville att jag skulle hjälpa någonting, tillägger hon.

Se Filmtopps intervju med Maria Montazami här:

I den nya säsongen av Över Atlanten får vi se den tidigare fotbollsmittfältaren Anders Svensson, 46, tillsammans med trummisen Mikkey Dee, 59, artisten Nassim Al Fakir, 45, skådespelerskan Julia Dufvenius, 47, programledaren Hans Fahlén, 58, och slutligen Maria Montazami, 57, som förra året sågs till i The Island Sverige, ett annat tufft realityprogram på discovery+

När Över Atlanten har premiär är i dagsläget inte klart. Filmtopp håller dig uppdaterad.

NÄSTA ARTIKEL