Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Det värsta paret Patrick Grimlund stötte på i Lyxfällan

Det värsta paret Patrick Grimlund stötte på i Lyxfällan

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 januari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 januari 2023

"Aldrig varit med om så dåliga förutsättningar"

Sedan 2006 har Lyxfällan rullat i 32 säsonger, men programledarduon som höll fanan längst var Patrick Grimlund och Magnus Hedberg, som ledde programmet i 15 säsonger.

Streamtopp

Långköraren Lyxfällan har under åren bjudit på en hel del chockerande ögonblick som fått både publiken och programledarna att häpna. Sedan starten, 2006, har vi sett flera olika programledare där särskilt Magnus Hedberg utmärkt sig med lång och trogen tjänst.

Från 9 till 23 säsongen ledde han programmet tillsammans med TV-profilen Patrick Grimlund och har sedan dess fortsätt än i dag i sällskap av bland andra Frida Boisen och Magdalena Kowalczyk. Men duon som kanske flest tittare minns är nog den med Magnus och Patrick.

Patrick Grimlund: "Aldrig varit med om så dåliga förutsättningar"

Av alla möten Magnus Hedberg och Patrick Grimlund hade med programmets olika deltagare, finns det ett som sticker ut med råge. Mötet skedde i en av de sista säsongerna Grimlund medverkade i och var med ett ungt par, Emma och Pontus, som var på väg att bli föräldrar. I klippet får vi veta att de spenderade över 44 000 kronor i månaden med en inkomst på 22 000 kronor. Av detta läggs över 14 000 kronor på transport och över 8 000 kronor på mat.

– Jag vet inte om jag ska gratulera men jag tror att det kan vara Lyxfällan-rekord, säger Patrick Grimlund i klippet.

Som om det inte vore nog visar det sig också att Pontus har ett hemligt SMS-lån på väg till Kronofogden och ett Statoilkort med 9 000 kronor i skulder, som hans arbetsgivare gått i god för.

– Det här är extremt allvarligt. Vi har sett det mesta men vi har aldrig varit med om ett så pass ungt par, gravida i så sent skede, som har så dåliga förutsättningar som ni har nu.

Satsade på eget företag

Efter Lyxfällan gick Patrick Grimlund vidare på att satsa på sitt eget företag Grimgold Ventures AB, som investerar i svenska startups inom teknologi.

Mer läsning:

Streamtopp

NÄSTA ARTIKEL