Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
"Soldoktorn" Doktor Mikael lämnar Nyhetsmorgon – då kommer han tillbaka. Foto: TV4

"Soldoktorn" Doktor Mikael lämnar Nyhetsmorgon – då kommer han tillbaka

  • C More
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 januari 2023

Mikael Sandström tar en paus från sitt populära uppdrag

Doktor Mikael Sandström, också känd som "Soldoktorn", är en omtyckt gäst i Nyhetsmorgon, där han ofta är på plats för att svara på tittarfrågor. Den närmaste tiden kommer han dock lysa med sin frånvaro. Nu berättar han varför han tar en paus från programmet.

Doktor Mikael "Soldoktorn" Sandström har synts i tv-rutan under lång tid och har de senaste åren fått ett stort genomslag som återkommande gäst i TV4:s Nyhetsmorgon. I programmet har överläkaren Sandström fått sitt stora genomslag, men framöver kommer han att ta en paus från sin roll där han är på plats för att svara på frågor från tittare och programledarna.

I en intervju med Hänt berättar "Doktor Mikael" att hans boendesituation och det kommande släppet av hans bok, Sånt är livet, kommer att hindra honom från att medverka i Nyhetsmorgon en tid framöver.

– Jag kommer nog vara med lite mindre nu den närmsta månaden med anledningen att jag har så mycket att pussla med, förklarar Soldoktorn i intervjun. Men jag kommer tillbaka, förtydligar han.

Lanseringen av den nya boken kommer att ske i mars och markerar Doktor Mikaels debut som författare, men det är inte bara lanseringen som står i vägen för hans medverkan i Nyhetsmorgon.

– Man måste hinna med, det är mycket praktiskt. Jag bor ju i Göteborg så det är lite knivigt. Eller det går bra, men det blir lite svårare att ta sig till jobbet, förklarar Doktor Mikael.

Om Doktor Mikael får någon ersättare i "Nyhetsmorgon" under frånvaron vet han inte, men det ser ut som om han kommer vara tillbaka i rutan någon gång i mars.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL