Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alba Augusts wow-ögonblick i Benjamin's: Jävlar!

Alba Augusts wow-ögonblick i Benjamin's: "Jävlar!"

  • C More
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
11 maj 2023
Sofie Landgren
Sofie Landgren | Nyhet
11 maj 2023

Blir mäkta imponerad

I kvällens avsnitt av Benjamin´s på TV4 gästar bland annat stjärnorna Tommy Körberg, Alba August och Mapei. Menyn den här kvällen är hämtad från det italienska köket och det blir musik som får Alba att tappa hakan!

Mapei gästar kvällens Benjamin´s på TV4
Benjamin Ingrosso, Alba August och Mapei. Foto: TV4, C More.

Matlagning, musik och överraskningar i kvällens Benjamin´s

Under kvällens avsnitt av "Benjamin´s" på TV4 får Benjamin besök av Tommy Körberg, Benjamins pappa Emilio Ingrosso, sångaren och rapparen Mapei och sist men inte minst artisten och skådespelaren Alba August som gör sin första medverkan i ett så kallat realityprogram. Som en lite extra överraskning dyker även Tommys son Anton Körberg upp och livar upp avsnittet.

Mapei sjunger i Bejamin´s på TV4
Mapei. Foto: TV4 C More.

En myskväll för hela slanten

Under kvällen bjuds TV-tittarna på härliga samtal, italiensk matlagning och skratt. När gänget väl sätter sig till bords för att avnjuta kvällens första rätt, friterade zucchiniblommor, så dröjer det inte länge innan Mapei tar tillfället i akt och frågar Benjamin om inte de skall riva av en låt tillsammans – vilket de gör med bravur! 

Benjamin´s på TV4, avsnitt 4
Alba August. Foto: TV4, C More.

"Jävlar!"

Första låten är ett samarbete mellan Blodet på bas och gitarr, Benjamin på piano och sång och Mapei som bjuder på gudalika toner. De bjuder på en cover av en låt från Swedish House Maffias första skiva som Mapei faktiskt medverkat på, och man kan minst sagt säga att resultatet är av världsklass. Alba blir mäkta imponerad av framträdandet och utbrister:

– Jävlar! samtidigt som hon diggar med.

Alba har under hela kvällen uttryckt att hon själv är för nervös för att våga gå upp och greppa micken, men efter några glas vin har hon samlat ihop modet till att våga gå upp och bjuda på en sång. Tillsammans med Benjamin framför hon sin egna version av Patrik Isakssons låt Du får göra som du vill.

Missa inte Benjamin´s som sänds på torsdagar kl. 20.00 på TV4 Play och TV4.

NÄSTA ARTIKEL