Hero gradient image

Adam Sandler om sin nya film: "Jag ville inte svika någon"

Axel Diedrichs | Nyhet
22 maj 2017
Axel Diedrichs | Nyhet
22 maj 2017

Adam Sandler är sällan känd för att imponera med sina filmer och sitt skådespeleri. Men genom åren har det blivit en del guldkorn, där han verkligen visat att han faktiskt är en underbar skådespelare. Vi såg det kanske som tydligast i Paul Thomas Andersons dramakomedi Punch-Drunk Love, och Reign Over Me. I båda filmerna behandlar Sandler sina roller med en otrolig finkänslighet och visar upp ett brett register.

Cannesfestivalen går hans senaste komedi upp, The Meyerowitz Story, som regisseras av Noah Baumbach. Och något säger mig att Adam Sandler kan vaska fram ytterligare ett guldkorn. Filmen handlar om en dysfunktionell New York-familj, och i rollerna hittar vi även Ben Stiller, Dustin Hoffman och Emma Thompson. 

I en intervju med Variety, delar Sandler med sig av tankar om filmen:

Det kändes overkligt att vi skulle göra den här filmen. Som komiker är det annorlunda när du får chansen att göra en sån här produktion. Min första tanke var att jag inte vill göra någon besviken och jobba så hårt jag bara kan för att kunna materialet och vara så bra jag bara kan.

Adam Sandler berättar i samma intervju att han blev berörd av manuset.

Ser du fram emot The Meyerowitz Story