Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Scorpion King.

Dwayne Johnsons största floppar

David Lindahl | Lista
17 januari 2021
David Lindahl | Lista
17 januari 2021

Även en filmstjärna har sina skelett i garderoben.

Dwayne Johnson är en wrestler-gone-actor som blivit en enormt framgångsrik filmstjärna. Men även muskelknutten har sina fläckar och en karriär som innehåller ett antal kalkoner. Låt oss ta reda på vilka som är de värsta flopparna i Dwayne Johnsons karriär.

The Scorpion King (2002)

The Scoprion King.

Kanske ett uppenbart val och en enkel måltavla att skjuta på. Men The Scoprion King kommer med många felaktigheter som är svåra att förbise. Som en spinoff på Mumien-franchisen var denna filmen menad att berätta historien om hur skorpionkungen kom till. Tyvärr är resultatet mest halvnakna människor och spelande muskler.

G.I. Joe: Retaliation (2013)

Uppföljaren till den första filmen och enligt vissa en förbättring på en dassig historia. Men trots stjärnnamn som Bruce Willis mottogs inte G.I. Joe: Retaliation väl och jämfört med Dwayne Johnsons övriga actionfilmer är detta en blek historia som inte lever upp till muskelmannens bästa dagar.

Tooth Fairy (2010)

Tooth Fairy.

Överlag mest känt som en allmänt dålig film och inte mycket mer. Dwayne Johnson spelar en amerikansk fotbollsspelare som blir en tandfe. Tooth Fairy gjorde bra ifrån sig på de amerikanska biograferna, men står fortfarande ut som en av Dwayne Johnsons sämsta filmer.

MER LÄSNING:

Världens sämsta föräldrar på film

Baywatch (2017)

Baywatch.

Föga förvånande att Dwayne Johnsons medverkan i nyinspelningen av de muskulösa livräddarna i serien Baywatch, är med på denna lista. Tillsammans med Zac Efron och en rad andra levererar Johnson tyvärr en film som mest får en att plocka fram skämskudden och vrida sig av ångest.

Be Cool (2005)

Dwayne Johnson, Uma Thurman och John Travolta i samma film kan väl vara något? Nepp, tyvärr inte alls. En studie i röra och bortkastad talang är att vänta och du gör helt rätt i att undvika denna flopp som varken gick hem hos kritikerna eller publiken.

För fler listor --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL