Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Streama The Blair Witch Project (1999)

Streama The Blair Witch Project (1999)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
07 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
07 juli 2021

Skrämmer klassikern fortfarande vettet ur dig?

"The Blair Witch Project" är en av de mest banbrytande – och mytomspunna – skräckfilmerna som gjorts. Nu kan du streama den gratis!

Streama The Blair Witch Project

Handling: En skräckfilm om filmstudenterna Heather, Josh och Mike som hösten 1994 ger sig iväg på en tur i Black Hills-skogen i staten Maryland. Målet är att göra en dokumentär kring den lokala legenden om Blair-häxan, men något händer i skogen och de tre ungdomarna försvinner. Ett år senare hittas deras inspelningar. 

När The Blair Witch Project kom var den så pass verklighetstrogen att folk som gick och såg den inte visste om det var fiktion framför dem eller inte. Filmen var startskottet för Found footage-genren som efteråt varit ett förekommande inslag i skräckfilmen.

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att se en titel. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!