Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Streama Diktatorn

Streama Diktatorn (1940)

Filmtopp
Filmtopp | Klipp
03 juni 2021
Filmtopp
Filmtopp | Klipp
03 juni 2021

En av historiens bästa filmer.

Nu kan du streama Charlie Chaplins älskade mästerverk "Diktatorn" helt gratis och lagligt. Om du inte har sett denna pärla är det dags och om du redan har sett den är det läge att se om den.

Streama Diktatorn här:

Diktatorn

En dramakomedi om det fiktiva landet Tomänien där en fattig judisk frisör har en dubbelgångare i den karismatiske, judehatande diktatorn Adenoid Hynkel. Frisören gör vad han kan för att överleva i det judiska gettot medan Hynkel vill lägga under sig hela världen.

Filmen gjordes under brinnande världskrig och är en svidande satir över Nazityskland och diktatorn Adolf Hitler. Regisserad av Charlie Chaplin, som även spelar två roller, har skrivit manus, komponerat musiken och klippt filmen.

Om #filmjälpen:

Filmtopps satsning #filmhjälpen ger dig tips på gratis film att streama. Vårt mål är att göra det enkelt för dig att hitta kvällens film och samtidigt välja bort illegala streamingsajter. Alla titlar har gemensamt att de handplockas av redaktionen och är kostnadsfria att streama. Beroende på vilken källan är, så varierar de förutsättningar som krävs för att du ska kunna spela filmen. 

För fler filmer att streama gratis, klicka här!