Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Tävla och vinn häftiga Spider-Man prylar!

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Artikel
10 november 2017
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Artikel
10 november 2017

Vi firar "Spider-Man: Homecoming" med en tävling om häftiga Spider-Man prylar.

Nu finns äntligen "Spider-man Homecoming" att köpa digitalt. I samarbete med Plejmo har vi på Filmtopp arrangerat en tävling där du kan vinna häftiga Spider-Man-prylar! Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågorna längre ner i artikeln och ange ditt namn och din mailadress. Vi lottar ut 3 stycken paket med följande innehåll hörlurar, nyckelring, stickers och en bag:

Tidigare i år svingade sig "Spidey" in på biosalongerna värden över med Spider-Man: Homecoming. En film som både fick lysande kritik och uppskattades varmt av fansen. Vi på Filmtopp belönade filmen med högt betyg och inkluderar Spider-Man: Homecoming på vår lista över årets allra bästa filmer. Succén var ett faktum och redan nu har två uppföljare fått klartecken.

I "Homecoming" var det också första gången vi fick se Tom Holland i rollen som den väggkrypande superhjälten. Med sin avväpnande charm, pricksäkra humor och pigga personlighet pendlar han bekymmersfritt mellan pubertal osäkerhet och heroiskt självförtroende. Men det var inte bara Tom Holland som kändes som ett fräscht tillskott. Hela filmen i sig bjuder oss på en smula annorlunda "origin-story" än vad vi är bekanta med.

Bitsugna insekter och iskalla mord på kära släktingar är hållplatser som regissören Jon Watts kör förbi. Filmskaparna är väl medvetna om att dessa bitar sitter i vår ryggrad och undviker faran med att bara upprepa samma historia om och om igen. Istället bjuds vi på en nybliven hjältes första stapplande steg, där missödena är lika många som bedrifterna i jakten på att göra det rätta.

Spider-Man: Homecoming är ett spännande och fräscht tillskott i Spider-Mans filmuniversum och vi är oerhört stolta över att kunna anordna denna tävling. Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att svara på frågorna längre ner i artikeln och ange ditt namn och din mailadress. Tävlingen pågår till och med måndagen den 13 november. Vinnarna kontaktas på mejl!

TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD

[viralQuiz id=48]

Antal tävlande: [viralQuizAnalytics id=48 fake=1000]