Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Frossa i film på Black Friday

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Artikel
24 november 2017
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Artikel
24 november 2017

Plejmo erbjuder över 50 köpfilmer till kanonpris!

Astronauterna i Life en av filmerna på Black Friday-rean på Plejmo

Black Friday är den stora rea-dagen. Allt möjligt går då att köpa för vrakpriser. Detta inkluderar även film. Plejmo har sammanställt en samling med just namnet Black Friday, som innehåller över 50 filmer som går att köpa till kraftigt reducerade priser.

Black Friday äger rum dagen efter amerikanerna firat Thanksgiving, som infaller den fjärde torsdagen i november. Black Friday är alltså dagen i USA, då många passar på att köpa saker med kraftigt reducerat pris. Sedan några år tillbaka har vi Black Friday även i Sverige.

Plejmo har sammanställt en samling de kallar just Black Friday, där över 50 filmer finns att köpa till rabatterade priser. Så passa på att investera för framtiden nu när köpfilmerna är så billiga, så du kan ha filmmaraton när du vill! Bland dessa erbjudanden finner du exempelvis kritiker- och publikfavoriten Logan, som går att hyra i "noir-versionen" och köpa i den vanliga.

Animerat

För de minsta finns några av de senaste årens mest populära animerade filmer. Dreamworks ligger bakom Croodarna, där vi möter en familj knasiga grottmänniskor som ger sig ut på äventyr efter deras grotta och hem förstörts. Storkarna handlar om en heltokig bebisleverans, utförd av en uppfinningsrik tjej och en klantig stork. The Angry Birds Movie är en filmatisering av det världskända mobilspelet, där fåglar tar upp kampen mot de gröna grisarna som invaderat deras ö.

Action

Actionfantasten finner bland annat högoktaniga brittiska filmer i samlingen. Kingsman: The Secret Service handlar om ett hemligt sällskap sylvassa brittiska gentlemen som tar sig an hot mot världen med hjälp av uppfinningar, galet snabba reflexer och lite klassisk brittisk elegans. King Arthur: Legend of the Sword är en omtolkning av den gamla sagan om kung Arthur, här spelad av en superpumpad Charlie Hunnam, som tar upp kampen mot sin onde farbror, som mördade hans föräldrar och nu är Englands kung.

Thriller

Den som föredrar sin spänning puttrande kan välja mellan ett antal thrillers. Exempelvis hämndhistorien Acts of Vengence eller Kvinnan på tåget, en av senare års mest omtalade thrillers, där man aldrig vet vad som är sant eller inte.

Komedi

Den som är sugen på lite lättsmält komedi, har mycket att välja på. Office Christmas Party handlar om en sån där firmafest som spårar ur. Ordentligt. Let’s Be Cops handlar om två killar med dåliga framtidsutsikter som upptäcker att det är kul att låtsas vara poliser.

Science Fiction

Möjligheterna för att göra science fiction har blivit större i takt med att tekniken utvecklas. I samlingen Black Friday har Plejmo samlat några av senare års mest populära science fiction-filmer av alla de slag. Passengers är en kärlekshistoria ombord på ett koloniskepp där en man och en kvinna väcks ur sin 120 år långa sömn 90 år för tidigt. I Life konfronteras ett team astronauter av en utomjordisk varelse, som dödar dem en efter en. Apornas planet: (r)evolution tar oss med till början. Vi får se hur en medicin mot Alzheimer resulterar i att den intelligenta apan Caesar föds. Han blir snart ledaren för en revolution, då intelligenta apor tar upp kampen mot mänskligheten.

Dags att bunkra upp med film?

Filmerna i samlingen Black Friday på Plejmo är tillfälligt billigare att köpa. Så det kanske är på sin plats att bunkra upp för framtida filmmaraton.