Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Hero gradient image

Avsluta filmåret med Plejmo

Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Artikel
08 december 2017
Filmtopp Admin
Filmtopp Admin | Artikel
08 december 2017

 

Julen är en tid som lämpar sig väl för att bädda ner sig i soffan och kolla film med nära och kära. Plejmo har just nu en julkampanj, där bland annat nya storfilmer som King Arthur: Legend of the Sword och Passengers finns att köpa och streama till reducerat pris. Det nya bonussystemet gör att en bonus samlas in för varje film som köps och används sedan till att hyra och köpa fler filmer. Exempelvis, om du köper nya filmer får du en bonus på hela 19kr.

Storfilmer

Det har varit ett bra filmår som bjudit oss på många storfilmer.

Guy Ritchie, den brittiska regissören som gett oss moderna gangsterklassiker som Lock, Stock and Two Smoking Barrels och Snatch, bjuder oss på ytterligare en högoktanig gangsterfilm, den här gången i medeltida England, med ingen mindre än kung Arthur i huvudrollen i King Arthur: Legend of the Sword.

Passengers är en lite annorlunda kärlekshistoria. Den utspelar sig ombord på ett koloniskepp där en man, spelad av Chris Pratt, och en kvinna, spelad av Jennifer Lawrence, vaknar från sin hypersömn 90 år för tidigt. De är ensamma på skeppet utan något annat än tid för varandra.

Dessa höjdpunkter från det gångna filmåret ingår i en julkampanj Plejmo har, där filmerna finns att köpa och streama till reducerat pris.

För barnen

För de mindre finns det gott om animerade filmer i samlingen. I Storkarna får vi följa med på ett äventyr där en klantig stork och en smart och modig flicka ska transportera ett barn. Den första Ice Age-filmen kom ut 2002. Där presenterades vi för den grinige mammuten Manny, den knasige sengångaren Sid och den sardoniske sabeltandade tigern Diego, som förenas i sökandet efter ett barns pappa. Sedan dess har det kommit ut ytterligare fyra filmer, som har gjort Ice Age till en av de mest framgångsrika filmserierna genom tiderna.

Klassiker – gamla och nya

Det finns även ett antal klassiker, både moderna och äldre sådana, i julkampanjen.

Star Wars: A New Hope, filmen som presenterade oss för Star Wars-universumet 1977, är en av dessa klassiker. Detta var första gången vi fick se Luke Skywalker och de andra rebellerna ta sig an Imperiet, lett av den ondskefulle och mystiske Darth Vader. I striderna används laserpistoler, rymdskepp och de nu välkända ljussablarna.

The Revenant är bara två år gammal, men är redan på god väg att bli en klassiker. Dels är den fruktansvärt välgjord och snygg, dels var det filmen som äntligen gav Leonardo DiCaprio hans Oscar. Dramat handlar om en sårad pälsjägares kamp för överlevnad i vildmarken, där antingen kylan, djuren eller människorna kommer att ta livet av honom om hans skador inte gör det först. Filmen Oscarsbelönades också för foto och regi.

Bonus för varje film som köps

Plejmo erbjuder ett brett utbud av filmer till reducerat pris där det finns något för alla smaker. De har även infört ett bonussystem, där varje film som köps ger en bonus och sätts in i ens filmkassa. Denna kan användas för att hyra eller köpa fler filmer.

49-99 kr = 3 kronor i bonus

 100-149 kr = 9 kronor i bonus

 150-189 kr = 19 kronor i bonus

Avsluta filmåret med Plejmo

Julen markerar avslutningen på året. Detta gäller även filmåret. Tack vare den julkampanj Plejmo har, finns nu chansen att komma ikapp och se det gångna årets största filmer och samtidigt samla in bonusar till sin filmkassa för de guldkorn det kommande året har att erbjuda.