ANNONS Innehållet presenteras av NordVPN.com
Biosalong

The Northman – en cinematisk vikingasaga med utmärkta skådespelare

Filmtopp
Uppdaterad 17 november 2023 kl. 11:11 | Publicerad 04 maj 2022 kl. 14:05
ANNONS
ANNONS

Vikings är en av de mest populära och mest uppskattade serierna genom tiderna. Trots detta finns det få kvalitativa filmer med vikingatema, något som The Northman är här för att ändra på.

Här får vi följa en ung viking vars högre syfte är att hämnas sin fars död. Filmen är fullspäckad med action, fantastiska skådespelare och fascinerande historia – ett äventyr du sent ska glömma!

Vad kommer filmen att handla om?

The Northman är en mörk mytologisk saga med ett hämndtema. Prins Amleth får i ett ungt skede se sin far Kung Aurvandill War-Raven bli mördad av en grupp män under ledning av brodern Fjölnir the Brotherless.

Amleth omhändertas av en grupp vikingar som uppfostrar honom till en rejäl best. Under årens gång växer hämndlysten, och när han sedan är vuxen, stor och stark ger han sig ut på jakt efter sin fars mördare, samt för att återta tronen till kungariket.

Använd en VPN för att läsa fler nyheter och surfa säkert

Den som tar del av olika filmnyheter kan använda sig av en så kallad VPN-tunnel. Dels eftersom det gör tillgång till ett betydligt större utbud med nyheter, dels för att man slipper att utsätta sig för onödiga risker.

Därmed kan det vara en bra idé att titta lite närmare på hur det fungerar. Det går också att använda sig av en kostnadsfri testperiod för en VPN-tjänst och testa hur det fungerar i lugn och ro.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL