Se Michael B. Jordan i actionfilm baserad på bok av Tom Clancy

Michael B. Jordan leder filmen ”Without Remorse”.

Creed 2
Foto: MGM. Michael B. Jordan i ”Creed”.

Den välkände författaren Tom Clancys bok ”Without Remorse” har en filmatisering på väg. I huvudrollen ser vi Michael B. Jordan som en av Clancys mest kända karaktärer, John Clark. Nu har vi fått en första titt på honom.

På Instagram har Michael B, Jordan precis släppt det första materialet till den kommande filmen Without Remorse, som baseras på en bok av Tom Clancy. Handlingen följer Navy SEAL-soldaten John Clark, som vill hämnas på sin frus mördare, men på vägen finner sig indragen i en stor konspiration. Detta är startskottet på hans resa till att börja arbeta för CIA.

Without Remorse regisseras av Stefano Sollima som ligger bakom Sicario: Day of the Soldado. I filmen kommer vi också att få se skådespelare som Jamie Bell, Jodie Turner-Scott, LukeMitchell, Todd Lasance och Jacob Scipio, berättar Dark Horizons.

Tom Clancy är en av USA:s mest kända författare, och hans böcker har tryckts i över 100 miljoner exemplar världen över och hela 17 titlar har landat på topplistan i USA. Han dog 2013 men lämnade efter sig en actionladdad skatt.

”Without Remorse” har biopremiär 18 september 2020. 

View this post on Instagram

#WithoutRemorse 2020

A post shared by Michael B. Jordan (@michaelbjordan) on

Vad tycker du om Tom Clancys böcker? Missa inte vår lista på de 10 bästa actionfilmerna för den adrenalinstinne!

About Kristian Andersson 1271 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.