Zac Efron spelar journalist i ny biografi

Zac Efron i film om antivirus-legend.

McAfee Biografi
Foto: Jordan Strauss. Zac Efron.

Zac Efron har fått en huvudroll i komedin ”King of the Jungle”, en biografi om John McAfee, grundaren bakom det enorma antivirusprogrammet McAfee. Han ska spela journalisten Ari Furman som skrev en högst uppmärksammad artikel om entreprenören.

Scott Alexander och Larry Karaszewski jobbar på ett manus om John McAfees skruvade liv. Han grundade det berömde antivirus-programmet McAfee, vilket han sedan sålde för att flytta från civilisationen ut i djungeln. I filmen kommer Zac Efron att spela journalisten Ari Furman från Wired Magazine som begav sig iväg för att träffa McAfee – för att senare finna sig på farligt territorium, berättar The Wrap.

McAfee Biografi
John McAfee.

Vem som kommer att spela John McAfee vet vi ännu inte. Det var tidigare sagt att Johnny Depp och Michael Keaton skulle haft varsin roll i filmen, men så blev det inte.

King of the Jungle regisseras av Glenn Ficarra och John Requa som tidigare gjort I Love You Phillip Morris. Producenterna bakom projektet är Dawn Ostroff, Jeremy Steckler, Charlie Gogolak och Joshua Davis.

Projektets inspelning drar igång tidigt år 2020, men när premiären landar vet vi inte.

Kan detta bli en intressant biografi, tror du? Se Zac Efron i rollen som Ted Bundy här!

About Kristian Andersson 1271 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.