Will Smiths nya film ett fiasko

Will Smith och Ang Lees ”Gemini Man” floppar.

Foto: Skydance Media.

Det går inte speciellt bra för den visuellt tunga filmen ”Gemini Man”, som både säljer för få biljetter och kritiseras av besökarna samt de internationella recensenterna.

Gemini Man följer en lönnmördare som ställs emot en yngre version av sig själv. Filmen har varit en snackis gällande dess specialeffekter i 3D+.

Filmen har kostat omkring 140 miljoner dollar att göra och ytterligare 100 miljoner dollar i marknadsföring. Försäljningen av biljetter har inte kunnat leva upp till skaparnas förväntningar; fjorton dagar efter dess premiär har Gemini Man skrapat ihop 119 miljoner dollar, med en svag premiär som drog in blott 20 miljoner dollar. Detta, tillsammans med att internationella kritiker sågar filmen, måste den i nuläget klassas som flopp.

Biobesökarna verkar inte heller vara särskilt nöjda med Gemini Man som i skrivande stund har det bleka betyget 5,7/10 på IMDb. Filmtopps recensent Andreas Ziegler är dock mer optimistisk i sin recension, läs den här.

Kolla in hur man arbetat med filmens uppmärksammade effekter:

Varför tror du att ”Gemini Man” säljer för dåligt? Läs också om Will Smiths största misstag i karriären.

About Kristian Andersson 1280 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.