Nytt på HBO Nordic i oktober

HBO Nordic utklassar motståndet med en riktigt stark tv-månad.

Regina King i "Watchmen".
Regina King i Damon Lindelofs nya HBO-serie ”Watchmen”. Foto: HBO Nordic

Nu är hösten verkligen här. När vi tar steget in i oktober träder vi samtidigt in i det kyliga höstmörkret, när sinnesstämningen automatiskt ställer in sig på bästa möjliga titta-på-tv-humör. Ett faktum som HBO Nordic verkar ha tagit till sig, då vi har en ovanligt stark tv-månad framför oss.

Redan den första dagen släpper man de två första, tokhyllade, säsongerna av den tyska dramaserien Babylon Berlin. Några dagar därefter är det dags för hela den nya miniserien Catherine the Great, med Helen Mirren i huvudrollen, att göras tillgänglig för allmän beskådan. Det helt nya HBO Originalet Mrs. Fletcher och Hulus Looking for Alaska kan också komma att bli överraskande bra. DC-fansen får under månaden även hälsa den nya DC-serien Batwoman välkommen och under månadens sista dagar kommer vi även få börja ta farväl av komedifavoriten Silicon Valley vars sista säsongen drar igång.

Men vänta nu, jag har sparat de två bästa seriepremiärerna till sist! Den andra säsongen av Stephen King-serien Castle Rock kommer denna gången att låta oss spendera tid med en yngre version av den sjuka sjuksyrran från Lida (1990), nu med Lizzy Caplan istället för Kathy Bates i rollen som Annie Wilkes. Slutligen, väntan efter Damon Lindelofs nya HBO-serie Watchmen är äntligen över! Personligen håller jag Lindelofs The Leftovers som en av mina absoluta favoritserier, vilket gör det extra spännande att se om han lyckats berika världen som skapades av Alan Moore och Dave Gibbons, redan 1986.

Nytt på HBO Nordic i oktober:

Lizzy Caplan i den andra säsongen av "Castle Rock".
Lizzy Caplan i den andra säsongen av ”Castle Rock”. Foto: HBO Nordic

Babylon Berlin (säsong 1-2) – 1 oktober
Catherine the Great (säsong 1) – 3 oktober
1994 (säsong 3) – 5 oktober
Gary Gulman: The Great Depresh (stand-up) – 6 oktober
The Walking Dead (säsong 9) – 7 oktober
Batwoman (säsong 1) – 8 oktober
Supergirl (säsong 5) – 8 oktober
All American (säsong 2) – 8 oktober
Legacies (säsong 2) – 11 oktober
Torn Apart: Separated at the Border (dokumentär) – 11 oktober
The Secret Life of Couples (säsong 2) – 14 oktober
Liberty: Mother of Exiles (dokumentär) – 18 oktober
Looking for Alaska (säsong 1) – 19 oktober
Light as a Feather (säsong 2B) – 20 oktober
Watchmen (säsong 1) – 21 oktober
Castle Rock (säsong 2) – 24 oktober
Saudi Woman’s Driving School (dokumentär) – 25 oktober
Mrs. Fletcher (säsong 1) – 28 oktober
Silicon Valley (säsong 6) – 28 oktober

Vilka nya serier ser du mest fram emot hos HBO Nordic i oktober?

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.