Då lanseras Apple TV+ – med flera nya serier

I november drar strömkriget i en extra växel.

Foto: Apple.

Detaljer har kommit kring Apple TV+. Streamingtjänsten släpps så snart som 1 november, vilket är knappt två veckor innan Disney lanserar deras tjänst Disney+. Se också vilka serier som går att se i samband med lanseringen.

Moviefone rapporterar vidare detaljer från ett Apple-event om miljardföretagets nya streamingtjänst Apple TV+ som släpps 1 november. Tjänsten kommer att kosta 59 kr per månad, men om du köper en av apple-produkt i form av en Mac-dator, ny iPhone, iPad etc. så får du 1 år gratis tillgång.

Nya titlar

Några av de mest efterlängtade serierna som kommer att finnas tillgängliga redan på premiären av Apple TV+ är följande:

”Dickinson” – biografisk dramakomedi om författaren Emily Dickinson

For All Mankind – Joel Kinnaman med huvudroll i drama om racet om första månlandningen

”The Morning Show” – Jennifer Aniston, Reese Witherspoon och Steve Carell utmanas bakom kulisserna på morgon-TV

”See” – dystopisk science fiction med Jason Momoa i huvudrollen

Generösa konton

Den förälder som köper Apple TV+ kommer att kunna dela det med upp till sex stycken personer i familjen. Tjänstens titlar kommer att finnas tillgängliga för nedladdning, så att den som vill kan se dem offline. Det som kan bli lite bökigt är att Apple hellre ser att du använder dig av deras casting-produkt Apple TV istället för Chromecast (läs om skillnaderna här) men det är möjligt att tjänsten kommer att vara kompatibel med Chromecast.

Ja, fler aktörer dyker upp på streamingmarknaden och det återstår att se hur stark position Apple lyckas ta, men deras produktioner ser minst sagt lovande ut. Kommer du att skaffa deras streamingtjänst?

About Axel Diedrichs 665 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.