Veckans premiärer: Downton Abbey, The Deuce,

Veckans biopremiär: Downton Abbey

Foto: Universal.

Fansen längtar efter ”Downton Abbey” och snart är premiären här. Närmare bestämt 13 september. Filmen berättar fortsättningen om familjen Crawleys liv på den engelska skärgården under början av 1900-talet.

Familjen Crawley, ägare till det edwardianska lantgodset Downton Abbey, blir överraskade av ett storslaget kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det. Nu återkommer de populära karaktärerna från den tidernas största kostymdramaserie Downton Abbey i en helt nyskapad film.

Veckans seriepremiär: The Deuce

the deuce säsong 3
Foto: HBO.

Den tredje säsongen av ”The Deuce” kommer att markera slutet för den legendariska tv-skaparen David Simons porrdrama hos HBO.

Kanske är det precis därför man har valt att utmana sig själva genom att hoppa fram i tiden och fortsätta berätta om porrens framfart, i New York och Hollywood, under mitten av 1980-talet. Läs vår recension av The Deuce säsong 3 här!

Vilken av premiärerna tror du mest på?

About Axel Diedrichs 652 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.