Den första trailern till Breaking Bad filmen

Underbar teaser till ”El Camino: A Breaking Bad Movie”.

Foto: Netflix.

Den nya Breaking Bad-filmen är mycket närmare än vad vi först trott. Den släpps på Netflix i oktober och nu får vi ta del av den första trailern. Skinny Pete förhörs om sin gamla kompanjon Jesse Pinkman, som nu lever ett liv på flykt.

En av seriens huvudpersoner, Aaron Paul, återvänder i en Netflixfilm om hans karaktär Jesse Pinkman som brukade koka metamfetamin med Walter White. El Camino: A Breaking Bad Movie är skriven och regisserad av seriens skapare Vince Gilligan. Den bygger vidare på Breaking Bad och följer Jesse som flyr från de som hållit honom tillfånga. Läs mer om filmens detaljer här.

I den färska trailern ser vi Skinny Pete i ett förhörsrum, utfrågad om sin gamla partner. Tid har gått, men det ser fortfarande lika underbart ut.

11 oktober har Breaking Bad-filmen premiär. Längtar du?

About Axel Diedrichs 663 Articles
Redaktionschef och medgrundare av Filmtopp.se. Aspirerande manusförfattare och cineast.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.