Nytt på HBO Nordic i augusti

HBO Nordic bjuder oss på sin nya norska originalserie ”Beforeigners”!

"Beforeigners".
”Beforeigners”. Foto: HBO Nordic

Augusti, den sista officiella sommarmånaden, må vara en sparsam tv-månad till antalet nya premiärer. Men det verkar däremot som att det allra mesta HBO Nordic planerar att låta oss ta del av under augusti kommer att hålla högsta möjliga klass.

Vi får bland annat ta del av en av förra sommarens (oväntat) bästa nya serier, Succession, vars andra säsong dimper ned under augusti. Danny McBride är tillbaka med sin nya HBO-serie The Righteous Gemstones, vilket bör vara anledning att hurra för alla Vice Principal-fans. HBO följer också upp förra månadens svenska ”Gösta”-premiär, med norska Beforeigners en serie i vilken folk från olika tidsåldrar plötsligt dyker upp i moderna Norge. Miniserien Lambs of God bjuder på Ann Dowd och Jessica Barden som nunnor i en knivig situation och vi får dessutom äntligen ta del av den sista säsongen av hyllade The Affair.

Nytt på HBO Nordic i augusti:

"Succession".
”Succession”. Foto: HBO Nordic

Lambs of God (miniserie) – 1 augusti
Pico de nablina (säsong 1) – 5 augusti
Succession (säsong 2) – 12 augusti
Our Boys (säsong 1) – 13 augusti
The Righteous Gemstones (säsong 1) – 18 augusti
Light as a Feather (säsong 1A) – 20 augusti
Beforeigners (säsong 1) – 21 augusti
The Affair (säsong 5) – 26 augusti
Power (säsong 6) – 26 augusti

Vilka nya serier ser du mest fram emot hos HBO Nordic i augusti?

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.