Sylvester Stallone medverkar inte i nya Cliffhanger

Nya ”Cliffhanger” är satt i verk.

Foto: Canal+ – Cliffhanger

En av de mest populära actionfilmerna under 90-talet var Sylvester Stallones ”Cliffhanger”. Nu kan vi räkna med att få se en ny tagning på den populära filmen, men den här gången utan den stora stjärnan.

Det rapporteras att producenten Neal Moritz just nu utvecklar en ny version av den från 90-talet. Den första filmen regisserades av ingen mindre än Renny Harlin och nu ska Ana lily Amirpour regissera. Hon har bland annat gjort filmerna A Girl Walks Home Alone At Night och The Bad Batch.

Original filmen blev en av Sylvester Stallones mer omtyckta filmer men den här gången verkar han få stanna nere på marken; snacket går nämligen att de just nu letar efter en kvinnlig huvudperson. Detta avslöjar den första postern inför produktion:

Visste du att Sylvester Stallone ska spela superhjälte? Läs mer här!

Tycker du det ska bli spännande att de gör en ny version på denna 90-talsklassiker?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.