Billions-stjärnan i ny action

Paul Giamatti gör ny film

Foto: Disney – Paul Giamatti. 

Det är Billions storspelare Paul Giamatti som precis anslutit sig till en ny actionfilm med den hårda titeln ”Gunpowder Milkshake”.

Gunpowder Milkshake kommer att bli en actionthriller som finansernas av The Pictures Company. Fortfarande har vi ingen aning om vad filmen kommer att handla om, men det sägs att den ska kretsa kring en mamma och dotter som båda är lönnmördare. Mamman spelas av Game of Thrones stjärnan Lena Headey och dottern av Karten Gillan (Avengers: Endgame). Vi kommer också att få se Angela Bassett, detta rapporterar Hollywood Reporter.

Den nya skådespelaren som ansluter sig är Paul Giamatti, en av få män i de bärande rollerna. De som regisserar är Aharon Keshales och Navot Papushado (Big Bad Wolves). Manusförfattaren till Gunpowder Milkshake är Ehud Lavski och producenterna Andrew Rona och Alex Heineman.

Filmen påbörjas 3:e juni i Berlin. Vilken är din favoritfilm med Paul Gimatti? Läs också om 8 filmer som handlar om Alkohol.

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.