Spike Lee arbetar på Netflix nya ungdomsfilm

Den legendariske regissören skall producera ”See You Yesterday”.

En bild på karaktärerna i See you yesterday
Foto: Netflix – See you yesterday

Den legendariske regissören Spike Lee är nu aktuell med en ny ungdomsfilm vid namn ”See You Yesterday”, dock kommer han inte regissera utan producera projektet, som görs åt Netflix.

Efter succén med BlacKkKlansman är Spike Lee tillbaka. Dark Horizons rapporterar att filmbolaget och streamingtjänsten Netflix finansierar  en ny film, som Lee skall vara med och producera.

Filmen, som heter See You Yesterday, handlar om de två bästa vännerna C. J. och Sebastian, som vid sidan av skolan jobbar på en uppfinning, en sorts mekanisk ryggsäck som gör det möjligt att resa i tiden. När Calvin, C. J  bror är med om en olycka och omkommer bestämmer sig de två vännerna för att resa i tiden för att rädda honom.

Stefon Bristol regisserar projektet vilket blir hans första långfilm då han tidigare bara jobbat med kortfilm. Vi får se skådespelare som Eden Duncan-Smith, Dante Crichlow, Brian Bradley, Johnathan Nieves, Marsha S. Jonez, Myra Lucretia Taylor och Ron Bob Semple.

Filmen har premiär den 17 maj.

Visste du att Mike Myers kommer medverka i en ny Netflix-serie!

Se trailern här nedan,

Vad tror du om denna ungdomsfilm?

About Kristian Andersson 1266 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.