Nya skådespelare till Wes Andersons kommande film

Christoph Waltz ansluter sig till Wes Andersons kommande film.

Här ser vi en bild av Wes Anderson
Foto: Ernesto Ruscio – Wes Anderson

Vi får se välbekanta ansikten, men också nya i Wes Andersons kommande film. Den stora stjärnan att ansluta sig till projektet är tvåfaldigt Oscarsbelönade Christoph Waltz.

I tidningen Charente Libre rapporteras det att Wes Andersons kommande film som heter The French Dispatch spelas in för fullt i Frankrike. I en intervju med dem berättar Anderson att han jobbar med flera nya skådespelare, bland annat Rupert Friend (Homeland), Alex Lawther (The End of F-king World) och slutligen  Christoph Waltz.

Anderson har spelat in i staden Angouleme. Han berättar att filmen kommer att handla om livet som journalist på en Amerikansk tidning placerad i Frankrike. En ung särskild journalist kämpar för yttrandefrihet.

Bill Murray som brukar vara med i Andersons projekt uppges endast ha en gästroll i The French Dispatch. Vi kommer också att få se Frances McDormand, Owen Wilson, Saoirse Ronan, Tilda Swinton, Willem Dafoe, Henry Winkler, Jeffrey Wright, Adrien Brody, Kate Winslet, Timothee Chalamet, Benicio del Toro, Jason Schwartzman, Lea Seydoux och flera.

Det gick tidigare rykten om Wes Andersons nästa film skulle bli musikal, men så blir det inte. Läs mer om det här!

Anderson berättar också att ett premiärdatum inte ännu är spikat, men vi tror att vi kommer få se filmen till nästa år.

Vilken film av Wes Anderson tycker du bäst om?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.