EXTRA: Harley Quinn-filmen är färdig – ”That’s a wrap!”

Nu är solofilmen om DC:s färgstarka galning Harley Quinn färdiginspelad.

En bild på Harley Quinn
Foto: Warner Bros – Margot Robbie som Harley Quinn

På sitt Instagramkonto meddelade Lucky Chap Entertainment att ”Birds of Prey” är färdiginspelad. Filmen är Batman-skurken Harley Quinns första solofilm i DC:s filmuniversum.

I dagens moderna värld är det inte ovanligt att stora filmnyheter sprids via Instagram. På sitt konto har nu Lucky Chap Entertainment gått ut med att den kommande DC-filmen Birds of Prey är färdiginspelad.

På Instagrambilden ser vi ryggen av huvudrollsinnehavaren Margot Robbie med tillhörande text ”That’s a wrap!”. I Birds of Prey kommer Robbie reprisera sin roll från Suicide Squad. som den färgstarka DC-karaktären Harley Quinn.

I Birds of Prey får vi se också skådespelare som Mary Elizabeth (Huntress), Hurnee Smollett-Bell (Black Canary), Ella Jay Basco (Cassandra Cain,) Ewan McGregor (Black Mask), Chris Messina (Victor Zsasz) och slutligen Rosie Perez som Renee Montoya.

Cathy Yan, som bland har annat gjort Dead Pigs har regisserat filmen från ett manus skrivet av Christina Hodson. Det är produktionsbolaget Warner Bros som finansierar projektet.

Passa också på att läsa 7 intressanta fakta om Margot Robbie!

View this post on Instagram

That’s a wrap! 💋

A post shared by LuckyChap Entertainment (@luckychapentertainment) on

Är du sugen på mer film med Margot Robbie som Harley Quinn?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.