Bond 25 spelas in i Jamaica

Cirkeln sluts när agent 007 återvänder till Jamaica – samma ställe som i Dr. No.

En bild av Daniel Craig
Foto: Sony Pictures – Daniel Craig

Vi fick för några veckor sedan veta att manuset till ”Bond 25” är extremt hemligt, inte många har fått se det än. Inte ens skådespelarna. Vi fick även veta att inspelningen av filmen har smygstartat i Norge. Nu visar det sig att de också kommer att spela in i Jamaica.

Metro rapporterar att inspelningen av Bond 25 går som på räls. Nu skall agenten med rätt att döda tillbaka till Jamaica, på precis samma ställe där den allra första Bondfilm Dr. No spelades in 1962. Vidare skriver de att det är Daniel Craigs sista utflykt som den kända MI6 agenten James Bond.

Vi kan räkna med att filminspelningen drar igång på allvar nästa månad, dock har vi sett att de redan nu ha påbörjat lite av inspelningarna i Norge eftersom de behövde mycket is och glaciärer till sina tagningar.

Manuset till James Bond 25 är extremt hemligt, läs mer om det här!

Filmen förväntas ha premiär den 8 april 2020

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.