Tre kommande skräckfilmer att se fram emot!

Skräckfilmsnytt!

Foto: Laurel Entertainment – CreepShow

Vi har samlat på oss ny information om tre kommande skräckfilmer. Dessa gör du rätt i att se fram emot!

Creepshow

Nya skådespelare har anslutit sig till filmen och dessa är Adrienne Barbeau, Giancarlo Esposito och Tobin Bell. Filmen kommer som de andra två att bestå av flera korta skräckisar. En av dessa ”episoder” är Gray Matter som skrivits av ingen mindre än Stephen King. Greg Nicotero kommer att regissera projektet som beräknas påbörjas senare i år.

The Conjuring 3

Produktionsbolaget New Line Cinema har släppt premiärdatumet till kommande Conjuring, nämligen den 11 september 2020. Filmen kommer tyvärr inte att regisseras av James Wan utan istället av en kompis till honom, Michael Chaves. Chaves har bland annat gjort filmer som The Maiden och kommande The Curse of La Llorona. Wan kommer dock hjälpa till genom att producera projektet. I The Conjuring 3 ser vi i vanlig ordningVera Farmiga och Patrick Wilson i deras kända roller som Lorraine och Ed Warren.

Midsommar

Produktionsbolaget A24 och regissören Ari Asters film Midsommar kommer släppas en månad tidigare än vad de tidigare trott, 3 juli i år, samma vecka som Spider-Man: Far Frome Home. Midsommar handlar om ett par som reser till Sverige för att träffa vänner under midsommarveckan; först verkar allt idylliskt men tillståndet förändras snabbt till en våldsam och bisarr upplevelse.

Vilken av dessa tre skräckfilmer ser du mest fram emot? Läs också om de mest omtyckte skräckfilmerna någonsin!

About Kristian Andersson 1292 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.