Reboot av Toxic Avenger går framåt

Regissören Macon Blair regisserar nya Toxic Avenger.

Foto: Troma Entertainment – Toxic Avengers

En reboot skall göras av kultfilmsserien ”Toxic Avenger”. Nu är det klart att Macon Blair, som tidigare har gjort ”I Don’t Feel At Home in This World Anymore”, skall regissera.

I vintras kunde vi rapportera att Legendary Entertainment köpte upp rättigheterna till kultfilmsserien Toxic Avenger. Det är snabba ryck som gäller i showbiz, nu är en regissör knuten till projektet.

Enligt Variety ska Macon Blair regissera och skriva manus till den nya Toxic Avenger-filmen. Detta blir Macon Blairs andra film som regissör, tidigare har han legat bakom kritikerfavoriten I Dont Feel At Home in This World Anymore.

Den kommande Toxic Avenger-filmen blir en reboot av filmserien. Och vi kan därför förvänta oss en liknande handling som i första filmen från från 1984, som regisserades och skrevs av Lloyd Kaufman och Michael Herz och var en riktig lågbudgetproduktion.

Där fick vi bekanta oss med en vaktmästare, som fick ett radioaktiv ämne över sig och förvandlades till ett radioaktivt monster med flera superkrafter. Han använde dessa för att bemötta mobbare och andra orättvisor.

Kolla också in Filmtopps fem monster filmer om du gillar spänning!

Har du sett någon tidigare film om Toxic Avenger?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.