Jared Harris i filmen om Spindelmannens skurk Morbius

Jared Harris ansluter sig till skurkfilmen med Jared Leto.

En bild på Jared Harris som Morbius
Foto: Deadline. 

Jared Harris ansluter sig till Spindelmannen-spinoffen ”Morbius”, i vilken Jared Leto har titelrollen.  

Du känner förmodligen bäst igen Jared Harris från sina roller i Mad Men och The Crown. Nu har skådespelaren enligt Deadline skrivit kontrakt med Sony om att få medverka i den kommande filmen Morbius som följer en av Spideys antagonister. Men ännu vet vi inte vilken roll Harris antar. Filmen regisseras av Svenska Daniel Espinosa.

Det var på 70-talet vi för första gången mötte Morbius, närmare bestämt i nummer #101 av The Amazing Spider-Man. Dr Morbius experimenterar med mycket för att bota en blodsjukdom. Han injicerar sig själv med vad han tror var ett botemedel, men istället omvandlas han till skurk. Morbius har vissa likheter med vampyrer eftersom han äter människoblod.

Vilken roll tror du Jarred Harris får?

About Kristian Andersson 1147 Articles
Jag är en nyhetsreporter som försöker förmedla allt mellan himmel och jord. Jag slukar stora mängder film men mitt stora intresse är draman av olika slag.

Be the first to comment

Ta ton i diskussionen

Din mailadress kommer inte att publiceras.